Nieuw bestuur Noord-Groningse Uitdaging

Nieuw bestuur Noord-Groningse Uitdaging

Sinds begin zomer van 2019 hebben wij een nieuw bestuur. Onze voorzitter is Carin Allersma, Ester Lohuis is secretaris en Yang Soo Kloosterhof de nieuwe penningmeester.
We hebben ons nieuwe bestuur gevraagd een quote aan te leveren wat de Noord-Groningse Uitdaging voor hun betekent. Hieronder leest u hun bijdragen.

 

 

 

Mijn naam is Carin Allersma en ik ben eigenaar van Bureau Allersma in Groningen. Ik coach individuele medewerkers uit profit en non-profit sector. Mijn achtergrond is o.a. scheepvaart en human resources en ik heb verschillende functies vervuld in het noordelijke bedrijfsleven. Daarnaast ben ik mede bestuurder van de Stichting PDED, een financieel onafhankelijke industriële dienstverlener in het Eemsmondgebied. Dankzij de variatie aan functies en bedrijven heb ik een netwerk opgebouwd in het noorden die ik inzet om verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties om veranderingen tot stand te brengen. Anders denken, dwarsdenken en jezelf op de kop zetten, kan een andere wereld opleveren. En dat is volgens mij waar het omgaat bij de Noord Groningse Uitdaging. Inmiddels 55 jaar, woonachtig in het wereldse Tjuchem en word nog iedere dag blij van de skyline van het Schildmeer, het zingen van een aria en een stuk chocolade.
Carin Allersma, voorzitter Noord-Groningse Uitdaging

 

 

 

 

Als directeur-bestuurder van een organisatie voor sociaal werk, wat Stichting Welzijn en Dienstverlening is, stimuleer ik iedereen om vooral in samenwerking met inwoners, organisaties en gemeenten te werken. Van oorsprong is de link naar het bedrijfsleven minder vanzelfsprekend, maar zeker niet minder belangrijk. Ik hoop daarom als bestuurslid van de Noord-Groningse Uitdaging een duurzame verbinding en samenwerking tot stand te kunnen brengen, zodat datgene wat belangrijk is voor de inwoners van onze regio met alle betrokkenen samen ontwikkeld kan worden.
Ester Lohuis, secretaris Noord-Groningse Uitdaging

 

 

 

 

Noord-Groningen is een prachtig gebied. Als betrokken inwoner en ondernemer zie ik ook een gebied dat gepaard gaat met grote maatschappelijke uitdagingen. Ik vind het daarom belangrijk om aan deze uitdagingen zo veel mogelijk ondernemers te verbinden. Juist omdat zij veel kennis, ervaring én een ander perspectief meebrengen. Dat is wat mij betreft de belofte van de Noord-Groningse Uitdaging.
Yang Soo Kloosterhof, penningmeester Noord-Groningse Uitdaging

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This