Gezamenlijke Spullenbank met Groningse Uitdagingen

Gezamenlijke Spullenbank met Groningse Uitdagingen

De Spullenbank is gestart in november 2016. Hergebruik van overtollig kantoormeubilair, apparatuur en materiaal van bedrijven geeft stichtingen en verenigingen de kans om hiervan gebruik te maken. Gaat jouw bedrijf verhuizen, of wordt het meubilair of apparatuur van jouw bedrijf vervangen? Wij zorgen ervoor dat deze spullen een tweede leven krijgen bij maatschappelijke organisaties. Een kleine moeite, een groot(s) gebaar voor zowel milieu als lokale samenleving.

De Noord-Groningse Uitdaging heeft voor de Spullenbank destijds samenwerking gezocht met het Leer- en Ontwikkelcentrum (LOC) in Wehe-den Hoorn, onderdeel van Werkplein Ability. Voor het LOC was de Spullenbank een mogelijkheid om een nieuw werkproces voor hun kandidaten op te starten. Maar hun focus is veranderd en bovendien hadden zij ruimtegebrek. Na twee en half jaar is onze Spullenbank verhuisd. We zijn vanaf nu gevestigd in Eelde waar we samen met de andere 5 Groningse Uitdagingen een centrale Spullenbank hebben ingericht. Langs deze weg willen we alle medewerkers van het LOC in Wehe-den Hoorn danken voor de prettige samenwerking met ons. Alle spullen die er waren opgeslagen hebben een goede bestemming gevonden. Ook hiermee is weer aangetoond dat we door samen te werken de leefbaarheid kunnen verbeteren.

Centrale Spullenbank bij Royal Flora Holland Eelde

Vanaf nu hebben we met de ander 5 Groningse Uitdaging besloten een centrale Spullenbank in te richten in Eelde. Royal Flora Eelde heeft een ruimte aan ons beschikbaar gesteld voor mooie spullen die weer hergebruikt kunnen worden. Heb je iets aan te bieden of heb je spullen nodig? Laat ons dit weten via het aanmeldformulier op deze website.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This