190919?! De bijeenkomst voor ondernemers met hart voor Noord-Groningen.

190919?! De bijeenkomst voor ondernemers met hart voor Noord-Groningen.

Verbeteren van de leefbaarheid doen we samen. Dat is ons thema.
De Noord-Groningse Uitdaging is een zakelijk netwerk. We koppelen stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties aan ondernemers. Deze stichtingen, verenigingen en organisaties lopen tegen onderwerpen aan waar zij geen of onvoldoende kennis over hebben. Ondernemers in Noord-Groningen kunnen hen helpen, door hun kennis en ervaring over die onderwerpen beschikbaar te stellen. Zo eenvoudig kan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn. Er wordt dus geen financiële bijdrage gevraagd van de ondernemers. Wel kan er op een hele effectieve manier een bijdrage worden geleverd aan de leefbaarheid in Noord-Groningen. En dat is nodig. Want de ondernemer, het personeel en het netwerk van deze ondernemingen, wonen hier, leven hier; kortom zijn allemaal Noord-Groningers. Ondernemers hebben dus ook baat bij een florerend Noord-Groningen.

Op donderdag 19 september van 16.00 uur tot 19.30 uur nodigen wij ondernemers, stichtingen, verenigingen, bewonersinitiatieven en maatschappelijke organisaties in Noord-Groningen uit om nader kennis met elkaar te maken. We doen dat in de vorm van een eerste themabijeenkomst. Er worden door een aantal bedrijven voorbeelden gepresenteerd hoe MVO in die ondernemingen op een bijzondere manier vorm en inhoud krijgt. Onder leiding van Frans Musters (Voorzitter Groninger Dorpen) en Riek Siertsema (directeur Stichting Perspectief Groningen 2025) worden deze voorbeelden besproken en de behoefte aan ondersteuning in Noord-Groningen helder voor het voetlicht gebracht.

Wij nodigen je graag uit, je kunt je via het formulier op de homepage aanmelden. Je krijgt van ons nog een officiële uitnodiging met het programma en de locatie in Noord-Groningen. De toegang is gratis en wij zorgen voor een ‘warme hap’. Alvast hartelijk dank en tot 19 september. Verbeteren van de leefbaarheid doen we samen. Heb je zelf mooie MVO-projecten en wil je dit delen, laat het ons hier weten.

2 Reacties

 1. Margreet Rozeboom

  Wat mooi om te zien dat mensen elkaar ook weer op een andere manier weten te vinden en gebruik maken van elkaar, door het delen van kennis en netwerk.

  Antwoord
  • webpartner

   Beste Margreet,

   Dank voor je reactie en aanmelding voor onze bijeenkomst 190919.
   We willen de maatschappelijke organisaties in Noord-Groningen veel directer met elkaar in verbinding brengen.
   Ondernemers hebben belang bij een betekenisvolle MVO-rol en maatschappelijke organisaties willen voor de lange termijn geholpen worden zodat
   de leefbaarheid steeds opnieuw een impuls krijgt.

   We proberen dit met 190919 in gang te zetten. We willen ondernemerspools gaan inrichten en zo zorgen voor
   een mooier Noord-Groningen. Misschien kun je of jullie de uitnodiging ook binnen jullie eigen netwerk verspreiden?
   Zo heel mooi zijn. Waarvoor dank alvast. We zoeken namelijk nog meer ondernemers die aan willen haken.

   We ontmoeten elkaar vast en zeker.

   Met vriendelijke groet,

   Harry Koenen
   Manager Communicatie
   Noord-Groningse Uitdaging en
   eigenaar http://www.koenencom.nl

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This