Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Gevraagd: degelijke naaimachine voor diverse soorten reparaties

Omschrijving

Gevraagd: degelijke naaimachine voor diverse soorten reparaties. Het gaat om diverse soorten textiel in de meest voorkomende (meerlaagse) textieldikten, inclusief pluche. Reparaties aan leren jassen en tassen zouden we er ook graag mee kunnen uitvoeren.

Match informatie

Aanvraagdatum 16-03-2017
AanvragerRepaircafé Uithuizermeeden

Extra gegevens

Naam organisatie Repair Café Uithuizermeeden
Missie van de organisatie Mensen vertrouwt maken met "oude" normen en waarden, dat ze zelf (weer) leren repareren, in plaats van hun repareerbare en herbruikbare spullen als afval te bestempelen en weg te gooien. We zijn aangesloten bij Stichting Repair Café International. Ons gezamenlijke motto: "Weggooien? Mooi niet!"
Voornaam Patrick
Achternaam de Vrij
Doelgroep Vrijwilligers en bezoekers. Iedereen is welkom bij Repair Café Uithuizermeeden.
Doel van uw vraag Mensen helpen bij het repareren van hun kapotte spullen, in dit geval dus spullen van textiel en leer. Plus de eerste vrijwilligers over de drempel lokken/nodigen die dit soort reparaties kunnen uitvoeren. Hen vragen hun eigen naaimachine mee te nemen, stuit op weerstand van potentiële vrijwilligers, omdat ze daarmee natuurlijk geen risico willen lopen door vervoer en gebruik ten aanzien van Repair Café Uithuizermeeden. Datzelfde geldt voor het in bruikleen vragen van derden. Die gezonde zuinigheid op spullen wordt uiteraard helemaal begrepen en van harte toegejuicht door ons, zoals ook wijzelf die "prediken en praktiseren".