Sponsors

Maatschappelijke betrokkenheid op een presenteerblaadje

Als betrokken speler in de lokale markt ontvang je veel sponsoraanvragen. ‘Nee’ verkopen is nooit leuk. De Noord-Groningse Uitdaging biedt een praktische oplossing! Voor een vast bedrag per jaar draag je actief bij aan concrete aanvragen van lokale stichtingen, verenigingen en organisaties. Als lid krijg je goed inzicht in wat er lokaal speelt, terugkoppeling van het resultaat en word je meegenomen in gezamenlijke publicaties.

Wij zijn financieel afhankelijk van de giften van fondsen, van de gemeenten waarin wij actief zijn en van het Noord-Groningse bedrijfsleven.
Onze founders zijn bedrijven en organisaties uit Noord-Groningen die betrokken ondernemen belangrijk vinden. Zij stellen financiën beschikbaar voor de organisatie van de Noord-Groningse Uitdaging, met als doel het verkleinen van de kloof tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.

De founders van de Noord-Groningse Uitdaging zijn:

De gezamenlijke gemeenten Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond hebben zich in 2016 verbonden met de Noord-Groningse Uitdaging. Delfzijl, Appingedam en Loppersum zijn in april 2017 aangehaakt.

 

rabobank-logo

 

oranjefonds