Mogen wij u uitdagen?

De Noord-Groningse Uitdaging draait om het leggen van verbindingen. Het is ons doel de kloof tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te verkleinen. Wij geloven dat ondernemers intrinsiek gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke initiatieven in Noord-Groningen. Mee doen? Dat kan:

Partner worden?
U wilt uw expertise met de Noord-Groningse Uitdaging delen.

Onze partners helpen de Noord-Groningse Uitdaging verder te professionaliseren. Dit doen zij door hun expertise aan te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, communicatie of fotografie. Onze partners worden in onze communicatie uitdrukkelijk genoemd, bijvoorbeeld op de website en in het jaarverslag. Zij spelen bovendien een zichtbare rol in het operationele proces en kunnen hun betrokkenheid op iedere mogelijke manier onder de aandacht brengen van derden, bijvoorbeeld door het vermelden van hun logo op een door hen ontworpen flyer. De Noord-Groningse Uitdaging is altijd op zoek naar expertise om haar interne organisatie verder te professionaliseren.

Matchmaker worden?
U wilt uw netwerk delen met de Noord-Groningse Uitdaging.

Onze matchmakers komen zes keer per jaar samen om zich te buigen over actuele maatschappelijke uitdagingen. Zij dagen hun netwerk vervolgens uit de maatschappelijke organisaties verder te helpen. Onze matchmakers zijn onze ambassadeurs en worden in onze communicatie uitdrukkelijk genoemd. De door onze matchmakers gemaakte matches worden gebruikt in onze communicatie. Op dit moment zijn er 6 matchmakers actief voor de Noord-Groningse Uitdaging. Interesse om aan te sluiten? We komen graag in contact.

Sponsor worden?
U wilt de Noord-Groningse Uitdaging financieel ondersteunen.

De Noord-Groningse Uitdaging is financieel afhankelijk van de giften van fondsen en het Noord-Groningse bedrijfsleven. U kunt de Noord-Groningse Uitdaging al sponsoren vanaf een bedrag van 500 euro per jaar! De wederprestatie kan bestaan uit het gebruiken van uw logo bij een door u gesponsord event, het vermelden van uw bijdrage in onze nieuwsbrief, etc. Wij gaan graag met u in gesprek over uw behoefte.

U kunt contact opnemen voor meer informatie via info@noord-groningseuitdaging.nl.