Matchgroep

De matchgroep vormt het hart van de Noord-Groningse Uitdaging. Een matchgroep wordt gevormd door ongeveer 10 mensen die werkzaam zijn in het Noord-Groningse bedrijfsleven. Zij beschikken samen over een uitgebreid netwerk in de regio en zijn graag bereid dat netwerk in te zetten om maatschappelijke uitdagingen op te lossen!

Vragen aan de Noord-Groningse Uitdaging worden in de matchgroep behandeld en beoordeeld op ‘matchability’. Gevraagde ondersteuning moet de leefbaarheid van de omgeving op korte of lange  termijn ten goed komen. Aanvragen kunnen betrekking hebben op het gebied van zorg, welzijn, cultuur, sport en recreatie.

Onze matchgroep buigt zich 6 keer per jaar over concrete actuele Noord-Goningse uitdagingen en dagen op hun beurt hun netwerk uit een oplossing te bieden. Zo bereiken we een grote groep ondernemers die graag bereid zijn maatschappelijke organisaties in Noord-Groningen de helpende hand te bieden!

In Noord-Groningen is nu ruim een jaar een matchgroep van betrokken Noord-Groningse professionals actief. Ontmoet onze Noord-Groningse Matchmakers!

Matchgroep leden (BMWE) Gemeente Bedum, de Marne, Winsum en Eemsmond.

Matchgroep leden (DAL) Gemeente Delfzijl, Appingedam en Loppersum

We hopen in februari 2017 te starten met een matchgroep voor de DAL – gemeenten.

 

HOUDT U DE DATA VAN DE MATCHGROEP GOED IN DE GATEN!

De matchgroep komt in 2017 6 keer bij elkaar:

  • Op woensdag 1 februari
  • Op dinsdag 28 maart
  • Op maandag 22 mei
  • Op donderdag 20 juli
  • Op vrijdag 29 september
  • Op donderdag 23 november

Zorg dat u op tijd uw vragen of uw aanbod kenbaar maakt, dan kunnen wij er voor zorgen dat ze gematcht worden!

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...