Matchgroep

De matchgroep vormt het hart van de Noord-Groningse Uitdaging. Een matchgroep wordt gevormd door ongeveer 10 mensen die werkzaam zijn in het Noord-Groningse bedrijfsleven. Zij beschikken samen over een uitgebreid netwerk in de regio en zijn graag bereid dat netwerk in te zetten om maatschappelijke uitdagingen op te lossen!

Vragen aan de Noord-Groningse Uitdaging worden in de matchgroep behandeld en beoordeeld op ‘matchability’. Gevraagde ondersteuning moet de leefbaarheid van de omgeving op korte of lange  termijn ten goed komen. Aanvragen kunnen betrekking hebben op het gebied van zorg, welzijn, cultuur, sport en recreatie.

Onze matchgroep buigt zich 6 keer per jaar over concrete actuele Noord-Goningse uitdagingen en dagen op hun beurt hun netwerk uit een oplossing te bieden. Zo bereiken we een grote groep ondernemers die graag bereid zijn maatschappelijke organisaties in Noord-Groningen de helpende hand te bieden!

Ons werkgebied is groot. Vandaar dat in Noord-Groningen twee matchgroepen van betrokken Noord-Groningse professionals actief zijn. Ontmoet onze Noord-Groningse Matchmakers!

Matchgroep leden (BMWE) Gemeente Bedum, de Marne, Winsum en Eemsmond.

Matchgroep leden (DAL) Gemeente Delfzijl, Appingedam en Loppersum

De matchgroepen komen maximaal 6 keer per jaar bij elkaar, mits er voldoende vragen zijn binnengekomen waar we mee aan de slag kunnen.

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...